Rovinj Rovigno

Atrakcije i aktivnosti

Doživljaji

Više...

Izleti

Neposredna okolica Rovinja i unutrašnjost Istre jako je zanimljiva za posjećivanje. Uputite se u istraživanje ili jednostavno se raspitajte za neki od aranžmana koji se nude u turističkim agencijama u gradu i recepcijama vašeg smještajnog objekta!

Više...

Romantika

Jedinstvena i arhitektonski sačuvana starogradska jezgra, romantičan i mediteranski ugođaj, bogato kulturno i povijesno nasljeđe, samo su neki od razloga zašto je Rovinj idealna destinacija za vaš romantični odmor.

Više...

Obala i plaže

Rovinjska obala i priobalje predstavlja jedinstveno prirodno okruženje jer ima 2.289 ha zaštićenih zelenih površina, 14 otoka, otočića i 6 hridi. Obala sa brojnim plažama duga je 67 km. 

Više...

Obiteljski odmor

Brojne uvale i šljunčane plaže, dječja igrališta, organizirana animacija u hotelima, turističkim naseljima i kampovima, privatni smještaj prilagođen potrebama obitelji s djecom učiniti će odmor u Rovinju za vas i vašu djecu nezaboravnim.

Više...

Wellness

Odmor, opuštanje, njega duha i tijela, rekreacija, zdrava prehrana, učenje i stjecanje navika zdravog življenja pronalazimo u wellness životnom stilu i wellness ponudi.

Više...

Naturizam

Naturizam je način življenja u skladu s prirodom, a njegova je značajka druženje bez odjeće uz razvijanje samopoštovanja, uvažavanja drugih i pažnja prema okolišu.

Više...

Zabava

U ljetnim mjesecima zabavite se uz organizirani program u centru grada, te u hotelima, turističkim naseljima te kampovima turističkih tvrtki Maistre i Valalte gdje je svake večeri organiziran bogat i zanimljiv program.

Više...

Shopping

Ulica Carerra najpoznatija je trgovačka ulica u gradu. U toj se ulici nalaze trgovine odjeće, obuće, prehrambenih proizvoda, ljekarna, papirnica, suvenirnice, kožne galanterije, filigrani i zlatarne.

Više...

Atrakcije

Više...

Rovinjski suveniri

Više...

Turistička zajednica grada Rovinja Rovigno
Pina Budicina 12
52210 Rovinj
Tel.: ++385/52/811-566
Tel.: ++385/52/813-469
Fax: ++385/52/816-007
tzgrovinj@tzgrovinj.hr

Copyright Turisitčka zajednica grada Rovinja 2001-2012. Sva prava pridržana. Mobile site

Info za iznajmljivače Natječaji, pozivi, obavijesti
Video Rovinj
Panoramska šetnja
Karta grada
Vremenska prognoza
Preračunavanje tečaja